Restorativ yoga

Restorativ yoga er en meget blid form for yoga.

Jeg tilbyder restorativ yoga som forløb og workshop.

Restorativt yoga forløb

Yoga forløb som er særlig effektiv til dig som er stress-, angst- eller depressionsramt. Den er også en god måde at give sig selv et pusterum i en travl hverdag uden præstationskrav ved blot at være med sig selv fuld af egenomsorg for en stund. Ved regelmæssigt at praktisere restorativ yoga gør du din krop mindre sårbar overfor stressrelaterede sygdomme og du bliver i stand til at mærke og lytte til kroppens signaler, så du bedre kan drage omsorg for dig selv. Og dermed både på kort og lang sigt opnå større glæde, nærvær og overskud i livet. Det er en god ide at medbringe tykke strømper og en trøje, da du kan blive afkølet under de afspændende stillinger. – Alle kan deltage i forløbet.

Se priser og kalender længere nede på siden.

Fordele

  • Sænker stresshormoner, blodtryk og hjertefrekvens, hvilket gør, at dit nervesystem falder til ro og kroppens egen evne til healing og balance forbedres.
  • Hjælper på uro, søvnløshed, muskelspændinger i kroppen, fordøjelsen, immunforsvaret, stilner sindets tankemylder og du får ny energi.

RESTORATIV YOGA WORKSHOP

Restorativ yoga også kaldet terapeutisk yoga er særlig virkningsfuld til at berolige krop og sind. Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere.

Restorativ yoga er en hjælpende hånd til at mærke og lytte til kroppen, slippe spændinger og genfinde balancen i vores liv. Giv dig selv to timers egenomsorg og nærvær med denne rolige, blide og energi givende workshop.

Det kan være en god ide at tage en varm trøje og strømper med, da du kan blive kold under afspændingen – Alle kan deltage.

Se priser og kalender længere nede på siden.

Kalender

Restorativ Yoga workshop

Betaling sker via Mobilepay til 51298

Restorativ Yoga Forløb

Betaling sker via Mobilepay til 51298

(Bemærk; Der er ikke undervisning i uge 8 og uge 42)

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook. Her vil jeg løbende oprette de enkelte hold og workshops.

Yoga hos mig finder sted i skønne lokaler i Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig