Til kommunen

Børn og unge fra familier med stof- og alkoholafhængighed

Det blev vedtaget i Folketinget i juni 2014, at børn og unge under 25 år fra familier med stof- og alkoholafhængighed er sikret en behandlingsgaranti i form af den nødvendige behandling, støtte og rådgivning inden for 14 dage.

Jeg har særlig indsigt i behandling af de problemer og psykiske følger, der er for mange af dem, som har en drikkende/misbrugende forældre.
Terapien er med til at hjælpe de berørte børn og unge med at bryde den negative sociale arv og højne den enkeltes livsglæde. Det betyder færre udgifter til sociale foranstaltninger, fastholdelse på uddannelse og arbejdsmarkedet.

Borgere med spiseforstyrrelse

Jeg har særlig indsigt i behandling af spiseforstyrrede og skræddersyer et forløb til den enkelte med fokus på både krop og sind. Jeg mener det hænger uløseligt sammen og jeg kan derfor både tilbyde psykoterapi samt yoga. Endvidere samarbejder jeg med en ernæringsterapeut, som bidrager med ernæringsdelen, således at den enkelte får en oplevelse af at blive behandlet som et helt menneske. Det giver de bedste forudsætninger for et positivt resultat.

Forløbet kan også bruges som rehabilitering efter behandling for spiseforstyrrelse, hvilket giver de bedste forudsætninger for vedholdende heling.

Kontakt mig for at høre nærmere om, hvilket forløb jeg vil anbefale til den enkelte.

Yoga til stressramte eller børn i daginstitutioner og skoler

Yoga til stressramte har vist sig yderst virksomt til helingen af såvel krop som sind. Især den restorative- og yin yoga er med til at dæmpe kroppens alarmberedskab og derved give mulighed for den ro og hvile, der skal til for at komme sig.

Jeg er uddannet børneyogalærer og har i min undervisning til børn fokus på at stimulere børnenes kreativitet og fantasi. Børnene opnår en større kropsbevidsthed, øget koncentrationsevne og får beroliget nervesystemet. Yoga er leg og fællesskab samtidig med, at det styrker evnen til at lytte indad og styrker derved selvværdet samt giver mulighed for at mærke egne grænser og behov.

Send mig en besked, eller ring 20 65 93 43 for at få et tilbud.

Theraplay – relationsbaseret legeterapi

Theraplay er relationsbaseret legeterapi, som er interaktiv, fysisk og sjov. Metoden er udviklet med udgangspunkt i tilknytningsteorien og dens livsnerve er den sunde, afstemte interaktion imellem forældre og barn, som fører til tryg tilknytning og livslang mental sundhed.
Metoden viser gode resultater i familier med udfordringer, som af den ene eller anden årsag er kommet i kontakt med familieafdelingen i kommunen.

Kontakt mig for at høre nærmere om et theraplay forløb kan være en del af løsningen for den enkelte familie.

>> Læs mere om theraplay

Charlotte Krolykke

4-årig diplomuddannelse som psykoterapeut i evidensbaseret emotions-fokuseret terapi fra EFT-Instituttet.

Jeg modtager løbende efteruddannelse med særlig interesse inden for den neuroaffektive udviklingspsykologi med kurser hos Susan Hart og Marianne Bentzen.

 • Jeg er under uddannelse som Theraplay terapeut med Annie Jakobsen, som supervisor.
 • Jeg modtager løbende supervision.
 • Psykoterapeut MPF for spiseforstyrrede på Privathospitalet Frederiksberg.
 • Psykoterapeut MPF i privat praksis.
 • Yogalærer i terapeutisk og genopbyggende yoga.

Tidligere

 • Konsulent i MATCHgruppen
 • Klummeskribent for LEV SUNDT Magasinet samt Søndagsavisen
 • Relationsmedarbejder på et skole- og behandlingshjem for børn og unge
 • Ungerådgiver i Headspace
 • Rådgiver på hopelinjen under Alkohol & Samfund
 • Foredragsholder i samarbejde med Red Barnet

>> Læs mere om mig på denne side.

Kontakt mig

Jeg står altid klar med en helt gratis og uforpligtende vurdering af hvilken hjælp jeg kan tilbyde for at afhjælpe jeres udfordring.

Kontakt mig på:

 

20 65 93 49

krolykketerapi@gmail.com

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig