UDTALELSER PSYKOTERAPI & YOGA

Det siger klienterne [icon name=”heart-o” class=”” unprefixed_class=””]

Forældrevejledning

“Charlotte har hjulpet mig meget. Både dengang min datter var meget syg af sin anoreksi, og – efter hun har fået det bedre – med min egen belastningsreaktion. Dengang min datter var allermest syg, hjalp Charlotte mig med, hvordan jeg skulle håndtere min datters meget svære følelser, og den måde de kom til udtryk. Vi gjorde det blandt andet gennem rollespil, hvor jeg skulle prøve at sætte mig i min datters sted og mærke, hvad hun havde brug for fra mig. Det gav mig nogle gode redskaber til at håndtere de meget svære måneder, mens hun var allermest syg. Efterfølgende har Charlotte hjulpet mig til at arbejde med mine egne følelser og mærke, hvad jeg egentlig har brug for for at hele og finde mig selv igen.”

Maria, mor til teenager

Forældrevejledning

“Vi er forældre til en pige på 16 år med spiseforstyrrelse, og har i perioden juni 2020 til april 2021 haft fornøjelsen af et forløb hos Charlotte. Charlotte formår med sit blide og meget forstående væsen at skabe et trygt rum. Her er vi fra gang til gang blevet hjulpet til at sætte ord på vores følelser, og de frustrationer og bekymringer der naturligt følger med, når en spiseforstyrrelse flytter ind i familien. Hendes støtte har været helt unik, og hun har som den første professionelle vi har mødt, og vi har mødt mange, formået at hjælpe os til at få en langt større forståelse af den anorektiske hjerne og den adfærd den ofte medfører. Begrebet validering har været helt centralt, og det har givet os kontakten tilbage til vores datter. TAK”

Forældre til teenager

Forældrevejledning

Vi har været i forløb hos Charlotte med vores datter, der har socialangst og skolevægring.
I en uforudsigelig hverdag, hvor man ikke kender det næste øjeblik eller næste øjeblik, så kan man nemt miste sig selv. At ens barn har det så skidt og man er magtesløs i situationen, smerter enhver forældre. At have kæmpet i 5 år for at hun igen tør gå ud i livet og ikke overleve fra et værelse. At rumme hendes ensomhed og meningsløshed, når hun forsvinder ind i lidelse. Og at holde håbet og konstant vise hende et lysglimt, når ens eget lys er ved at slukke, så er det uvurderligt at selv blive holdt og støttet på sidelinjen. Og den livslinje har Charlotte været for mig. Hun har været mit lys og mit holdepunkt i svære følelser, når alt så håbløst ud og frygten overtog vores ellers sunde fornuft. I disse kriser findes nemlig ingen sund fornuft og ej heller nogen retfærdighed, herfra er der kun at slippe og overgive sig til en indre styrke af ro og kærlighed i os selv. Det er den indre kraft Charlotte har holdt mig i og det er jeg evig taknemmelig for.”

Mor til teenager

Psykoterapi

“Jeg har gået i et længere terapeutisk forløb hos Charlotte for at blive klogere på mig selv og forstå mine reaktionsmønstre bedre.
Charlotte er usædvanlig sød og empatisk og jeg følte, at vi var på bølgelængde lige fra vort første møde, og at Charlotte forstod de udfordringer, jeg har og har haft gennem livet. Charlotte kunne på fineste vis sætte ord på tanker og følelser, som jeg ikke selv har kunnet forstå og sammen kunne vi nærme os årsagerne til mine udfordringer. Det blev en øjenåbner – i en sen alder – men det er aldrig for sent!
Forløbet hos Charlotte har givet mig konkrete redskaber, jeg kan bruge i min hverdag samt håb, optimisme og lyst til at drage mere omsorg for mig selv i fremtiden.
Jeg kan på det varmeste anbefale et terapeutisk forløb hos Charlotte.”

Kvinde, 59 år

Psykoterapi

“Tak for at hjælpe mig på vej væk fra min angst. For at guide mig gennem mine følelser. For at lære mig at opdage, når jeg reagerer (ked af det, sur, bange eller andet), hvad jeg egentlig føler og give mig selvomsorg i de følelser og lære mig at sætte grænser ud fra dem. Jeg øver mig stadig i det hele, men er blevet meget mere bevidst. Jeg tror slet ikke jeg er færdig, så jeg vender tilbage, når jeg er klar til at tage et skridt dybere.”

Stine, 38 år

Psykoterapi

“Tak for et virkelig enestående og fantastisk forløb hos dig – jeg har sjældent følt mig så tryg og forstået som med dig. Du har bl.a. hjulpet mig til at forstå, hvad forældresvigt har betydet for mit liv og hvordan jeg skal arbejde med det til dagligt. Du er virkelig god til det du gør!”

​Mand, 45 år

Psykoterapi

“Min bedste personlige rejse startede den dag, jeg sammen med Charlotte foldede mit liv ud…. fra første gang jeg satte mig i hendes bløde stol, følte jeg mig tryg og i de bedste hænder♥️ med hendes rolige væsen, blide tilgang og indfølende måde at møde mig på, lærte jeg nye sider af mig selv at kende. samtidig med at gamle mønstre, uhensigtsmæssig vanetænkning og selvudslettende tanker blev erstattet med en verden af muligheder…. de varmeste anbefalinger fra mig.”

Kvinde, 47 år

Yoga

“Jeg har med stor glæde deltaget i yoga workshops hos Charlotte. Både restorativ v/Charlotte og yoga/dans, som søstrene Charlotte og Katrine ​har afholdt sammen.
At dyrke yoga giver mig god energi, glæde, fordybelse, udfordring og eftertænksomhed.
Charlotte formår med sin faglighed, indlevelsesevne, åbenhed og venlige væremåde at skabe en tryg og givende yogaundervisning.
Jeg kan på det varmeste anbefale Charlottes yoga undervisning”.

Venlig hilsen
Kiss Frandsen

Yoga

“Efter at have undladt at mærke mig selv og min krop gennem mange års anoreksi, blev jeg præsenteret for yoga i Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade hos Charlotte. Det var en helt ny måde pludseligt at turde mærke min krop lidt igen og give den den omsorg, den så længe havde manglet. Nænsomt og omsorgsfuldt blev jeg ført fra tanker og kaos ned i kroppen og nuet for en stund. Og jeg blev ikke bange, for jeg vidste jeg var i trygge hænder. Jeg kunne mærke, at det var et rum fyldt med forståelse og omsorg. Det blev begyndelsen på en rejse, som kun lige er begyndt, ind i yogaen og det at begynde at mærke mig selv igen, give mig selv og min krop kærlig opmærksomhed i stedet for alt det destruktive jeg ellers har udsat mig selv for.”

Kvinde med spiseforstyrrelse

Yoga

“Jeg meldte mig til et 9 ugers restorativ yogaforløb hos Charlotte i foråret. Det er det bedste jeg nogensinde har prøvet. Hendes fantastiske stemme gjorde jeg faldt helt ned og bare koncentrerede mig om at slappe af og finde roen.
Efter halvanden time føltes kroppen bedre end nogensinde, den afslappethed jeg følte indeni er slet ikke til at beskrive.
Jeg siger dig tusind tak og glæder mig til alle de andre gange jeg skal undervises af dig”.

Marianne Hansen

Yoga retreat

“At være på Charlottes retreat på Samsø var præcis det åndehul jeg havde brug for i en travl hverdag. Hun satte rammerne for tre skønne dage med en fantastisk stemning blandt os kursister.
Charlotte har en evne til at møde alle deltagerne lige, hvor de hver især er. Og hun formåede at få alle med uanset om man var rutineret eller nybegynder ud i yoga og meditation. Jeg skal helt sikkert med igen til næste år!”

Kvinde, 44 år

Yoga retreat

“Jeg har lige været på restorativ yoga retreat sammen med Charlotte på Samsø, og det var en meget kraftfuld oplevelse. Jeg kom i kontakt med sider af mig selv, som jeg ikke vidste eksisterede. Kan helt klart anbefale Charlottes måde at undervise og være til stede på. Så inspirerende.”

Kvinde

Yoga retreat

“Jeg har været med på Charlottes retreat på Samsø 2 gange, og det er 3 dage med egenomsorg, fred og tid til fordybelse i smukke omgivelser.En hel igennem blid og dejlig restorativ yoga og meditation som bringer mig “hjem” til mig selv, guidet og vejledt af den blideste stemme, hvor hvert et ord føles som et knus.
Charlotte er en fantastisk dygtig yogalærer med en stor indlevelse, forståelse og empati for hver enkel deltager”.

Anette, 55 år

Hvorfor vælge mig?

Få indsigt i dine følelser, tanker og behov

Opnå bedre kontakt til dig selv og dine relationer

Yogaundervisning med fokus på egenomsorg

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig

Facebook ikon  Instagram ikon