Angst

Angst kan vise sig på forskellig vis i vores liv. Nogle oplever mange katastrofetanker, andre panikanfald til hjertebanken, nervøsitet, ængstelse og meget mere.

Hvordan føles angst?

Uanset, hvordan angsten viser sig er den meget invaliderende. Det kan have store konsekvenser at leve et liv med angst, da den tit og ofte fører til undgåelsesadfærd i form af tilbagetrækning og isolation. For ikke at mærke angsten og dens voldsomme greb holder mange sig hjemme og det kan blive svært blot at komme ud af døren og passe et arbejde.
Det bliver et langt stykke hen ad vejen angsten for angsten, som styrer livsudfoldelsen.

Angst symptomer

Symptomerne på angst varierer meget, så blot for at nævne nogle kan det være hjertebanken, svedtendens, tørhed i munden, rysten på hænderne, svært ved at trække vejret, kvælningsfornemmelser, trykken for brystet, kvalme, uro i maven, svimmelhed, uvirkelighedsfølelse, hedeture, kuldegysninger, snurren i fingrene, angst for at miste selvkontrollen eller angsten for at dø.

Angst symptomer Krolykke Terapi

Hvorfor vælge mig?

Få indsigt i dine følelser, tanker og behov

Opnå bedre kontakt til dig selv og dine relationer

Yogaundervisning med fokus på egenomsorg

Hvorfor får man angst?

Årsagerne til angsten kan være mindst lige så mange, som symptomerne, der viser sig. Et vigtigt skridt i håndteringen af angsten er at begynde at forstå din angst fremfor at undgå den, så den fortsætter med at have magten over dit liv. Angsten har på den ene eller anden måde haft en funktion for dig og samtidig er funktionen blevet hæmmende fremfor en hjælp.

Angst behandling i Roskilde

Terapi kan være en god støtte og hjælp til behandlingen og håndteringen af angsten. Her kan du igennem et empatisk rum begynde at undersøge, hvad angsten handler om og hvordan du kan tage skridt i en ny retning.
Yoga og meditation er også hjælpsomt for rigtig mange, da meget af angsten foregår som kropslige fornemmelser.

Kontakt mig for at høre nærmere og hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig i din situation.

Pris for behandling

Når du vælger mig til at hjælpe dig af med din angst, foregår det med individuel terapi – altså det er kun dig og mig som taler i mine sessioner.

Prisen er 1.000 kr. for 60 minutter individuel terapi.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig

Facebook ikon  Instagram ikon