Behandling af spiseforstyrrelser

Professionel hjælp og behandling gennem mange år

Behandling af spiseforstyrrelser i Roskilde

Igennem et terapeutisk forløb er det min erfaring, at den positive forandring finder sted, når man får lov til at tolke, regulere og udtrykke sine følelser. Samtidig har mange svært ved at forholde sig til sig selv og andre og regulere nærhed, hvilket man har brug for støtte til at lære.

Mange med spiseforstyrrelse har en grundlæggende følelse af værdiløshed og ikke være værd at elske og det føles enormt ensomt og skamfuldt. Denne skamfuldhed hænger tæt sammen med en ustabil selvfølelse og lavt selvværd.

Derfor er det vigtigt for mig i et terapeutisk forløb at se bagom symptomerne ved spiseforstyrrelsen og begynde at få dig – med alt det som måtte være svært – frem i lyset og støtte dig i helingen af dette. Tanker og følelser er tæt forbundne med kroppen og vi vil igennem terapien også arbejde med forskellige kropsøvelser, mindfulness og lære at kunne mærke, sanse og regulere dig selv igennem kroppen i det tempo du er klar til det.

Lang erfaring og stor ekspertise

Ved siden af min egen klinik i Roskilde, arbejder jeg hos Hejmdal Privathospital på Frederiksberg med unge og voksne med spiseforstyrrelser og andre psykiske sygdomme samt vejledning til forældre.

Tidligere var jeg ansat på et privathospital for voksne med spiseforstyrrelser på Frederiksberg. Derfor har jeg stor erfaring og kender både indefra og udefra til de mekanismer en spiseforstyrrelse er gjort af og hvordan vi sammen finder netop din rejse ud af spiseforstyrrelsen.

VISO-specialist

Jeg er VISO-specialist på spiseforstyrrelsesområdet (Den Nationale Videns- og Special Rådgivningsorganisation), hvor jeg rådgiver fagfolk i hele landet.
Jeg har også erfaring fra et højtspecialiseret tilbud for børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser samt andre sårbarheder og psykiske sygdomme.

Pris for individuel terapi

Prisen er 1.000 kr. for 60 minutter individuel terapi

Prisen er 1.200 kr. for 60 minutter forældrevejledning

>> Se min prisliste her

 

Krolykketerapi logo

Behandling hos mig, involverer:

  • ✓ Individuel terapi
  • ✓ Kropsterapi
  • ✓ Gruppeterapi
  • ✓ Yoga
  • ✓ Spisetræning
  • ✓ Forældrevejledning
  • ✓ Forældregrupper.

“Jeg har særlig indsigt i livet med en spiseforstyrrelse og det er drivkraften i mit dybfølte ønske om at hjælpe både unge og voksne, som er ramt af en spiseforstyrrelse.

Desuden tilbyder jeg hjælp til de forældre, som inderligt ønsker at støtte og hjælpe deres barn”.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig

Facebook ikon  Instagram ikon