Sorg og krise

Livskriser er en uundgåelig del af livet og det at være menneske

Livskrise – en naturlig del af at leve

Vi kommer alle ud for forskellige skelsættende begivenheder igennem vores liv, som ryster vores grundvold og det vi troede var virkeligheden. Livskriser er ikke noget du selv kan vælge til eller fra.

Det kan være vidt forskelligt fra menneske til menneske, hvad der opleves som en krise, men det kan være i forbindelse med f.eks. skilsmisse, fyrring, manglende retning på livet eller pensionsalderen, som står for døren.

Kommer du godt igennem en livskrise vil du føle dig styrket på den anden side samtidig kan en livskrise, som ikke håndteres føre til angst og depression.

Hvad er en livskrise?

En livskrise er eksistentiel, fordi den ikke er udløst af en traumatisk hændelse, men derimod livsomstændigheder, som gør at du spørger til livets mening eller ikke kan finde den. Eller du er i en situation, hvor du føler dig fastlåst.

Sorg

Sorg er en naturlig del af livet og noget som vi alle kommer i berøring med på den ene eller anden måde. Det at miste en nærtstående vil udløse en sorgreaktion, som er helt nødvendig selvom det kan føles som en enorm belastning.

Sorg - bearbejdelse hos Krolykke Terapi

Hvorfor vælge mig?

Få indsigt i dine følelser, tanker og behov

Opnå bedre kontakt til dig selv og dine relationer

Yogaundervisning med fokus på egenomsorg

Bearbejdelse af din krise

Når du går igennem en livskrise fylder den meget for dig og måske føler du ikke, at du kan betro dig til dem, som tidligere var tæt på. Det kan være hårdt at gå igennem en livskrise på egen hånd selvom det er dig, som skal tage de nødvendige skridt eller eventuelle ændringer i dit liv. Her kan terapi være en hjælpende hånd, hvor du får støtte til at se nærmere på alle de tanker og følelser, som melder sig i forbindelse med krisen.

Lær at håndtere din sorg og krise

Igennem håndteringen af din livskrise vil du begynde at føle dig styrket. Du kan begynde at tage ansvaret for at vælge nye veje til gavn for dig. Og du kan tage de vigtige skridt i en ny retning og begynde at mærke om det er det rigtige for dig.

Pris for individuel terapi

Når du vælger mig til at hjælpe dig med din sorg og- eller livskrise, foregår det med individuel terapi – altså det er kun dig og mig som taler i mine sessioner.

Prisen er 1.000 kr. for 60 minutter individuel terapi.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig

Facebook ikon  Instagram ikon