Traume Sensitiv Yoga

Kropsbaseret behandlingsmetode

Jeg tilbyder 1:1 sessioner i denne kropsbaserede behandlingsmetode mod traumer.

Metoden er undersøgt i udlandet og viser lovende resultater. Den er målrettet udviklings- og komplekse traumer og er også gavnlig til at skabe kontakt til kroppen på en blid og nænsom måde, hvis du fx har en spiseforstyrrelse.

En sensitiv yogaform med gode resultater

Gennem kropsbaserede yogaøvelser i et roligt tempo får du mulighed for at mærke og forbinde dig med kroppen med stor respekt for dine grænser og behov.

Mange kan opleve, at kroppen er blevet en fjende og kontakten til den føles uforudsigelig og kaotisk. Andre mærker tomhed eller en følelse af ikke at kunne mærke sin krop. Det skaber stor mistrivsel og kan gøre det svært at navigere i livet, fordi en sund kontakt til kroppen sætter os i stand til at mærke, hvad vi har brug for.

Oplev kræfterne i yoga

Med yogaen støtter man en positiv kropsoplevelse og den følte oplevelse af at være ”hjemme” i sin egen krop. Det opstår ud fra en følt opmærksomhed af kroppen i nuet, ejerskab (min krop tilhører mig) og empowerment (jeg kan påvirke min egen indre oplevelse).

Vi vil styrke din selvagens, som er din følte oplevelse og kapacitet til at påvirke tanker, følelser og handlinger. Selvagens er følelsen af at være ”kaptajn på eget skib”

Metoden Traume Sensitiv Yoga

Hvis du ønsker at vide mere om metoden kan du læse bogen ”Trauma-Sensitive Yoga In Therapy – bringing the body into treatment” af David Emerson

Jeg tilbyder hjælp

Yoga i Roskilde

Min psykoterapeutiske uddannelse og efteruddannelse i chok/traume terapi giver mulighed for at støtte op med samtale om det du oplever, hvis du får brug for det.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere.

Følg med på Facebook

Følg med på Facebook. Her vil jeg løbende oprette de enkelte hold og workshops.

Yoga hos mig finder sted i skønne lokaler i Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Følg mig

Facebook ikon  Instagram ikon