Mød din spiseforstyrrelse med varme, omsorg og kærlighed

Mød din spiseforstyrrelse – lad den ikke vinde

Stop kampen – prøv at møde spiseforstyrrelsen med varme, omsorg og kærlighed.

Desværre er det for rigtig mange en årelang kamp mod spiseforstyrrelsen – og de føler sig magtesløse overfor den styrke og magt, som spiseforstyrrelsen har over dem. Lysten til at give op banker hele tiden på.

Stop kampen mod spiseforstyrrelsen

Men måske skal du netop stoppe kampen mod spiseforstyrrelsen…!

Med det mener jeg selvfølgelig ikke, at du skal give op og synke ned i spiseforstyrrelsen. Jeg mener, at der er en anden vej ud af spiseforstyrrelsen, når kampen er afprøvet og kæmpet i årevis.

Den vej er kærlighedens vej. Det kan lyde paradoksalt at begynde at møde spiseforstyrrelsen med varme, omsorg og kærlighed, når det er den som forpester dit liv og som du aller helst vil af med (i hvert fald det meste af tiden).

Kærligheden kan noget særligt – især når vi tør begynde at vende den mod os selv.

Spiseforstyrrelsen er en del af dig

Spiseforstyrrelsen er en del af dig, så når du bekæmper den, bekæmper du også en del af dig, som så inderligt har brug for at blive hørt.

Spiseforstyrrelsen er blevet en måde, som du udtrykker dig på, fordi alt andet ikke har synes muligt. Så når du bekriger den forkaster du en del af dig, som egentligt har forsøgt at redde dig fra en stor smerte og på sin egen måde passe på dig.

Ved at begynde at sende kærlighed til spiseforstyrrelsen og tro på, at du kan klare dig uden kampen er det som om, at smerten lige så langsomt begynder at opløse sig.

Spiseforstyrrelsen begynder at forstå, at du godt kan klare dig, og at du er parat til at passe på dig på en god og sund måde.

Du kan godt

Jeg siger på ingen måde, at det er let men med rette støtte er det muligt at nå dertil, hvor selvregulering, selvrespekt, selvberoligelse, forbundenhed, egenomsorg, autencitet og kærlighed kan råde dit liv.

“Jeg ønsker dig en nænsom rejse”.

Charlotte Krolykke

Charlotte Krolykke

“Eksamineret emotions-fokuseret psykoterapeut MPF fra EFT-Instituttet.

Jeg har flere terapeutiske efteruddannelser samt uddannelse som yogalærer”.

>> Læs mere om mig.